روغن نارگيل، نوعي چربي اشباع شده‌است که از ميوه درخت نارگيل به دست مي‌آيد از اين روغن در تهيه? مواد آرايشي بهداشتي و همچنين در غذاها استفاده مي‌شود. اين روغن سرشار از نوعي اسيد چرب با زنجيره متوسط، اسيد لوريک، مي‌باشد. روغن نارگيل‌هاي غير هيدروژنه معمولاً بين دماي 22 تا24 درجه سانتي گراد ذوب مي‌شوند. روغن نارگيل بين ديگر انواع روغن از همه پايدارتر است و بين روغن‌هاي مخصوص سرخ کردن، حرارت لازم براي سوختن روغن نارگيل از همه روغن‌ها بالاتر است؛ بنابراين، حتي در دماهاي بالا هم اين روغن نمي‌سوزد و دود از آن بلند نمي‌شود.


آثار روغن نارگيل بر سلامتي


برخي متخصصين تغذيه عقيده دارند که روغن نارگيل، سرعت سوخت و ساز بدن را بالا مي‌برد و بنابراين، از وزن افرادي که از اين روغن استفاده مي‌کنند کاسته مي‌گردد. برخي پژوهش‌ها هم نشان داده‌اند که مصرف روغن نارگيل، خطر ابتلا به سرطان سينه را در خانم‌ها کاهش مي‌دهد. با وجود اين، برخي از پژوهشگران باور دارند که روغن نارگيل در هر حال، نوعي چربي اشباع شده‌است و حتي مصرف مقدار کمي از آن، خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي را افزايش مي‌دهد. همچنين طي آزمايشي که بر روي موش‌ها انجام شده، مشخص شده‌است که آسيب‌هاي جدي به پوست وارد مي‌آورد. روغن نارگيل يکي از بهترين مواد مغذي مواست و باعث رشد مو و براقي آن مي‌شود. ماساژ منظم پوست سر با روغن نارگيل از شوره سر جلوگيري مي‌کند. همچنين پروتئين‌هاي لازم براي تغذيه موهاي آسيب ديده را نيز فراهم مي‌کند. به همين دليل به عنوان روغن مخصوص مراقبت از مو در بسياري از محصولات حالت دهنده مو و کرم‌هاي ضدشوره مورد استفاده قرار مي‌گيرد. تأثير روغن نارگيل بر موي سر] بزرگ‌ترين توليد کننده? روغن نارگيل در جهان، کشور فيليپين است که صادرات اين روغن، 7 درصد از کل درآمد صادراتي اين کشور را تشکيل مي‌دهد. علاوه بر اين براي درمان درد دندان و تقويت دندان‌ها بسيار مفيد است. متخصصان آيورودا که يک روش درماني قديمي در هند است، روغن گرداني در دهان با روغن نارگيل را به صورت روزانه براي کاهش حساسيت دندان‌ها و تقويت ميناي دندان توصيه مي‌کردند؛ و مطالعات اخير نشان مي‌دهد که روغن نارگيل طبيعي از بين برنده قوي باکتري‌هاي استرپتوکوک است که باعث پوسيدگي دندان مي‌شوند. <[1]> روغن نارگيل روغن نارگيل يک روغن خوراکي استخراج شده از هسته يا گوشت نارگيل بالغ درو شده از درخت نارگيل است. تقاضاي کاربردي مختلفي در غذا، دلرو و صنعت دارد. به علت بالا بودن ظرفيت چربي اشباع آن، با اکسيژن به آهستگي ترکيب مي‌شود و بدين گونه در اسيد سازي پايدار است و به صورت 2 سال بدون اينکه فاسد شود پايدار باقي مي‌ماند. خيلي از سازمان‌هاي سلامتي در برابر سوختن ميزان بالاي روغن نارگيل از دست رفته به سطح بالاي چربي اشباع آن توصيه کرده‌اند. روغن نارگيل مي‌تواند در طول پرورش به صورت خشک يا مرطوب استخراج شود. جريان خشک نيازمند اين است که گوشت نارگيل از پوسته جدا شود و به وسيله آتش، نور خورشيد يا تنور تا مغز نارگيل خشک شود. مغز نارگيل حل مي‌شود و به وسيله حلال با پرتعيين بالا و خمير فيبر بالا ارائه مي‌شود. مات آن کيفيت ضعيفي براي مصرف انسان دارد و به جاي غذا به داران، نشخوار کنندگان داده مي‌شود در اين ميان هيچ گونه پروسه اي براي استخراج پرتئين از مالت وجود ندارد. پرتين روغن استخراج شده از مغز نارگيل در پروسه استخراج کم مي‌شود [2]


ادامه مطلب لينک زير:


روغن نارگيل


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : روغن ,نارگيل ,مي‌شود ,استخراج ,مي‌دهد ,اشباع ,روغن نارگيل ,چربي اشباع ,روغن نارگيل، ,لازم براي ,نارگيل روغن ,چربي اشباع شده‌است
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دهکده کتاب فنون رزمی برترین سایت ورزشی ایران مراسم عروسی 1341125.parsablog.com موج انقلاب Katrina Matt